Einduitslag regio kampioenschappen jeugd

Jeugdleden - Asser Bowling Vereniging ABC.

Onze bowlingvereniging heeft natuurlijk ook een jeugdafdeling. Iedere zaterdagochtend wordt er van 10.30 – 12.00 uur getraind en worden natuurlijk ook onderlinge wedstrijden gespeeld (dit noemen wij de huisleague). De training wordt gegeven door enthousiaste bowlers van onze eigen vereniging. Zij willen graag de jeugd het bowlen leren. Naast de trainingen en de huisleague, is er ook nog de Nationale Jeugd Trio League (NJTL). Dit zijn wedstrijden tegen jeugdspelers van andere bowlingverenigingen in Noord Nederland.
Ieder jaar organiseert de vereniging zelf een jeugd-bowlingtoernooi. Aan dit toernooi kan ieder jeugdlid meedoen. Ook kun je je inschrijven voor bowlingtoernooien welke georganiseerd worden door andere bowlingverenigingen. Met Sinterklaas, Kerst en Pasen wordt er altijd een gezelligheidstoernooi georganiseerd. Aan dit toernooi kunnen alle leden van de vereniging meedoen.
Lijkt het je leuk om het bowlen als sport te beleven, kom dan eens een keer langs. Je kunt dan gratis een keer meespelen om te kijken of het iets voor je is.
De contributie voor jeugdleden voor het seizoen 2012 – 2013 is vastgesteld op € 32,05. Naast de contributie moet je ook nog rekening houden met het speelgeld, € 120,00 voor ongeveer 25 speeldagen

Een bowlingbal en bowlingschoenen krijg je te leen van het bowlingcentrum Dit hoef je dus niet aan te schaffen. Je kunt er later altijd voor kiezen om zelf een bowlingbal en bowlingschoenen te kopen.
Voor spelers die meedoen aan de Nationale Jeugd Trio League worden bowlingshirts ter beschikking gesteld.

Klik hier voor de laatste nieuws en feiten en hier voor de folder van het jeugd bowlen.

Archief Jeugdnieuws:
Jeugdnieuws 2013-2014
Jeugdnieuws 2012-2013
Jeugdnieuws 2011-2012

Archief huisleague Jeugd:
Huisleague Jeugd seizoen 2013-2014
Huisleague Jeugd seizoen 2012-2013
Huisleague Jeugd seizoen 2011-2012